2022-06-18

Ansökan för och information om lägenhetsrenoveringar

Planerar du att renovera i den lägenhet? En hel del renoveringsarbeten kräver tillstånd av styrelsen. Du kan läsa mer om vad som gäller för din renovering och ladda ner ett ansökningsformulär på föreningens hemsida!

2022-06-06

Planering stamrenovering

Brf 2-rumsstandard planerar en stamrenovering. Ett stambyte kräver noggranna förberedelser och är ett av de mest tidsödande ingreppen man gör i en fastighet. Arbetet är i ett mycket tidigt skede och därför finns ännu ingen tidsplan. Vi avråder medlemmarna att renovera badrum och kök innan stambytet har genomförts.

Styrelsen återkommer i god tid till föreningens medlemmar när fler detaljer är spikade.

2022-06-02

Styrelsen 2022-2023

Den nya styrelsen som valdes på årsstämman i maj har nu haft sitt konstituerande möte. Kontaktuppgifter till styrelsen hittar du under fliken Kontakta oss.

Brf 2-rumsstandard informationsbrev mars 2022

Länk till medlemsbrevet hittar du här

Brf 2-rumstandard – Information till medlemmarna december 2021

Länk till informationsbrevet

Viktig information om föreningens tvättstuga

Senast kl. 21 ska man ha tvättat färdigt och tömt tvättmaskinen. Efter kl. 21 finns risk att man inte ut få ut sin tvätt då strömmen stängs av. Om strömmen stängts av får man avvakta till morgonen dagen därpå för att hämta ut sin tvätt. Se då till att du hämtar din tvätt i tid, så att inte tvättmaskinerna blockeras för de som bokat första morgontiden. För torktumlarna gäller också kl. 21 som sluttid.  Torkrummen stängs av kl. 22. Även för torktumlarna och torkrummen gäller att lämnas tvätt kvar över natten ska de tömmas i tid så att de som bokat morgontiden inte blockeras

Brf 2-rumsstandard – Information till medlemmarna hösten 2021

Informationsbrevet hittar du här, följ länken Informationsbrev hösten 20021

Rutin för namnskyltar vid porten och på lägenhetsdörren

Styrelsen har uppdaterat rutinen för byte av namnskyltar vid porttelefonen och på lägenhetsdörren. Rutinen hittar du under fliken Info A – Ö. Gå till rubriken namnskyltar.  LÄNK

Föreningslokal, övernattningsrum och bastu.

Bokning görs i mangelrummet i tvättstugan.

  • Boka dag (10-00-18.00) – ingen kostnad
  • Boka bastu – ingen kostnad
  • Boka kväll och övernattning (18.00-10.00) – 250kr/natt

Nyckel kvitteras ut senast en dag i förväg efter överenskommelse via sms med någon i styrelsen. Telefonnummer hittar du under under fliken kontakt.

Vid kvittering behöver bevis på betalning uppvisas.
Betalning till Swish: 123 390 71 85 eller Bankgiro: 5644-0548
Märk betalningen med namn och datum för övernattning.